کسب رتبه اول کشوری جایزه استاد طریقتی توسط آقای دکتر حمید افشار زنجانی

دکتر حميد افشار زنجانی متولد۱۳۴۶در شهر  اصفهان، فارغ التحصیل دوره پزشکی عمومی در سال ۱۳۷۰ از دانشگاه علوم پزشكي اصفهان هستند.
 وی در سال ۱۳۸۰ موفق به اخذ برد تخصصی روانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ودر سال ١٣٩٤موفق به اخذ فلوشيپ روان تني از دپارتمان روان تني دانشگاه فرايبورگ گردید.  وی از سال ۸۱ تاکنون بعنوان عضو هیئت علمی در گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مشغول به کار تدریس و تحقیق می باشد و به درجه استادی رسیده اند. ایشان در حال حاضر ریاست مرکز تحقیقات پزشکی روان تنی  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  مي باشند .
دکتر افشار مقالات و کتاب های متعددی را در زمینه پزشکی روان تنی تالیف کرده اند و یکی از پیشروان پزشکی روان تنی کشور هستند.
جایزه استاد طریقتی در سال ۱۳۹۷ به پاس خدمات ایشان و فعالیت هایی آموزشی و پژوهشی که در مرکز تحقیقات پزشکی روان تنی اصفهان با هدایت ایشان به انجام رسیده به این استاد بزرگوار و همکارانشان در مرکز تحقیقات پزشکی روان تنی اصفهان اهدا گردید.